Danas poklanja knjige: Nominujte vašu biblioteku 1

Dnevni list Danas poziva vas da od danas, pa do 20. maja nominujete vašu omiljenu lokalnu, univerzitetsku i srednjoškolsku biblioteku, a Danas će ih nagraditi najboljim izdanjima Dan Grafa.

Proces nominacije je vrlo jednostavan, popuniti ovaj formular ili pošaljite na [email protected]:

Nakon vaše nominacije, Danas će pripremiti Dan Graf izdanja, a neka od njih su Vojvođansko pitanje (autor Jovan Komšić), Sunovrat radničkih prava (autor Srećko Mihailović), Tišina u Aberdarevoj (autor Zoran Janić), Rat u novom stoleću (autor Branko Mamula), te uz posvetu obradovati vašu biblioteku.

Obogatite ponudu vašeg omiljenog mesta za čitanje, učestvujte u akciji Danasa i nagradite institucije koje su vas oblikovale. Jednostavnim procesom, omogućićete da vaši sugrađani i kolege dobiju priliku da čitaju nove knjige.

Dan Graf doo je 3. oktobra 1995. godine osnovala grupa novinara iz nezavisnog dnevnog lista Naša Borba.

U junu 1997. godine Dan Graf je pokrenuo dnevni list Danas.

Od ove godine je u vlasništvu jedne od najvećih medijskih kompanija u jugoistočnoj Evropi United Media u okviru koje u Srbiji posluju televizija i portal N1, televizija Nova S, portal Nova.rs, Sport Klub, Grand produkcija, dečje televizije Pikaboo i Vavoom, muzički kanal IDJ, Cinemania, Lov i ribolov i naučna televizija Brainz.

Dan Graf je pored dnevnog lista Danas izdao i veliki broj filozofsko-političkih naslova, među kojima se „Dominantna i neželjena elita“ Latinke Perović, „Mašina za rasipanje para“ Dušana Pavlovića, „Depeša Vašington“ Borka Stefanovića, „Medicina, etika i politika“ Zorana Radovanovića…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari