Dara Džokić: Živimo jedan poseban trenutak (VIDEO) 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Glumica Dara Džokić uputila je apel građanima putem jutjub kanala „Sigurno kod kuće” da ostanu u svojim domovima, kako zbog sebe, tako i zbog zdravstvenih radnika.

Dugogodišnja stalna članica ansambla pozorišta „Atelje 212” Dara Džokić obratila se putem jutjub kanala „Sigurno kod kuće” uz apel da građani smanje kontakte sa drugim licima, osim onih koji su nužno neophodni.

– Živimo jedan poseban trenutak. Ovo nam se nikada u našim životima nije desilo i moramo pobediti. Da bismo pobedili, mi moramo da budemo kod kuće, da bi neki drugi, koji moraju da rade, radili i borili se za naše živote.

Ona je, takođe, istakla da je neophodno razmišljati o zdravstvenim radnicima, koji su od vitalnog značaja za borbu protiv virusa.

– Molim vas, mislite o tome. Mislite o našim zdravstvenim radnicima, našim lekarima, o svim onim ljudima koji danas moraju da izađu iz kuće da bi vi danas bili živi.

Na samom kraju obraćanja, glumica je dala predloge kako se vreme u ovoj situaciji može prekratiti.

– Budite disciplinovani, budite hrabri. Bavite se sobom. Počistite svoju kuću i spolja i iznutra. Dakle, očistite svoje živote. I verujte u dobrotu. Ostanite kod kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari