Dara iz Jasenovca od 12. marta u bioskopima u Njujorku

Ostvarenje Predraga Antonijevića na velikom platnu „rame uz rame“ sa najiščekivanijim naslovima u Americi

Ostavite komentar


  1. Браво,Америка је тек почетак, ускоро следи премијера и у Израелу, па светска и европска дистрибуција. Цео свет ће видети овај снажан и потресан филм о дуго сакриваној истини о геноциду почињеним над српским народом.
    Иначе,занимљив податак је да се Дара иако трчи неравноправну трку јер се приказује у само 9 биоскопа и то специјализованих за независне/арти/инди/стране филмове, налази на средини листе гледаности у конкуренцији свих филмова који се приказују у Америци од октобра прошле године (83),са тим што се сви филмови који су на листи испред Даре приказују у неупоредиво већем броју биоскопа(од 70 дворана до 2472 дворане). Занимљиво је и да Дара увек има добре резултате за викенд – првог викенда је била у 10, а прошлог викенда у 20 најгледанијих филмова у Америци с обзиром на број биоскопа.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.