Darko Rundek i slovenačka grupa Lajbah (na fotografiji) učesnici su drugog dana festivala Jelen pivo live, 8. septembra, saopštili su producenti Festivala. Grupa Lajbah dolazi u punom sastavu sa kompletnom audio-vizuelnom produkcijom koju koristi prilikom nastupa. Darko Rundek će obradovati sve prisutne setom bržih pesama grupe Haustor, benda u kome je započeo svoju karijeru.

Darko Rundek i slovenačka grupa Lajbah (na fotografiji) učesnici su drugog dana festivala Jelen pivo live, 8. septembra, saopštili su producenti Festivala. Grupa Lajbah dolazi u punom sastavu sa kompletnom audio-vizuelnom produkcijom koju koristi prilikom nastupa. Darko Rundek će obradovati sve prisutne setom bržih pesama grupe Haustor, benda u kome je započeo svoju karijeru. Inače, Darko Rundek i Cargo Orkestar nalaze se na turneji po Evropi, i u Beograd stižu iz Italije neposredno pred svoj nastup. Na Jelen pivo live festivalu nastupaju i Ian Brown, Happy Mondays, Gary Moore, Hladno Pivo, Let 3, Disciplin A Kitschme, Partibrejkers, Plejboj, Darkwood Dub, Obojeni Program, Marčelo, Dado Topić i Time. Pored njih, nastupiće i neafirmisani bendovi Manisent i Mentalnost, Slaptrap, Mothership Orchestra, Iskaz i Shtuka. Cena pojedinačne karte za jedan dan festivala košta 1.200 dinara, dok cena za komplet ulaznica košta 2.000 dinara.
Povodom festivala, Kontra magazin pripremio je i poseban sajt na adresi www.jelepivolive. kontra.org.yu, gde se mogu naći najnovije informacije – satnica Festivala, podaci o stranim i domaćim izvođačima, kao i informacije o mladim bendovima koji nastupaju na festivalu. Na sajtu se još nalaze i informacije o prodaji ulaznica, lokaciji festivala, mapa festivala. Kako je saopšteno iz redakcije Kontra magazina, planirano je da se do početka festivala na sajtu pojave i ekskluzivni materijali i informacije, dok će se posle festivala na sajtu naći fotografije, utisci sa festivala, intervjui i drugi materijali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari