„Deca su uz mene. Čekamo rezultate rada policije“: Glumac Petar Benčina za Danas o pretnjama porodici i podršci kolega

Ostavite komentar


  1. Puna podrška Tamari Dragičević i Petru Benčini, a ološ koji preti ljudima, naročito deci su najgori šljam (da se koristim njihovim rečnikom).SRAM VAS BRE BILO !!!

  2. Како за тили час открију кад неко прети сиротом, малом Данилу и још сиротијем, његовом тати? Подршка Тамари и Петру.

  3. Podrška,naravno,Tamari,Petru i celoj porodici!
    Ti što prete porodici su gnjide ovog društva i treba ih uništiti kao vaške!

  4. Ja ne idem na proteste iz razloga licne prirode a i nisam iz BG. Podrzavam svaki protest protiv nasilja,nevaspitanja,bahatosti,bezobrazluka… Pa mi je neshvatljivo da neko preti ženi i deci koja se bori za dobrobit ovog drustva. Oni samo pokazuju da smo u dubokom glibu zla.

  5. Ne treba pretiti nicijoj deci i porodici! No, ovde se narod uzbudjuje selektivno? Jednoj se deci moze pretiti i necije majke mogu psovati a za druge se sad digla Srbija ko fol, sta? Budimo jedinstveni u osudi takvih pretnji, ne budimo licemeri!

  6. Podrška porodici Bencina.Nadam se da nece biti posledica .Želim da mur vlada.Sta je ušlo u ljude.?Neko ne želi da živimo normalno,porodično.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.