Dedpul i VulverinFoto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ema Korin, zvezda dugoočekivanog filma „Dedpul i Vulverin“, otkrila je koji filmski negativac joj je bio najveća inspiracija za vreme snimanja predstojećeg superherojskog filma.

Korin, koja je javnosti najpoznatija po ulozi princeze Dajane u Netflixovoj hit-seriji „Krun“, u predstojećem filmu reditelja Šona Levija tumačiće antagonistkinju Kasandru Novu. Protiv nje će se boriti Dedpul, kojeg ponovo igra Rajan Rejnolds, i Vulverin, kojeg glumi Hju Džekmen.

Glumica je u intervjuu za britanski „GQ“ rekla da je pre početka snimanja htela da prođe kroz fizičku transformaciju kako bi izgledala što uverljivije u ulozi negativca, no producenti joj to nisu dopustili, prenosi Index.

„To mi je smešno zato što sam pitala producente da li smem da imam ličnog trenera i rekli su mi da ne smem“, rekla je Korin i dodala: „Poručili su mi da ne bi trebalo da prolazim kroz bilo kakav fizički trening. Bila sam spremna za ogromnu transformaciju, ali su mi rekli: ‘To zaista nije potrebno. Smiri se.'“

Inspiraciju je pronašla u Tarantinovom filmu

Korin je zatim objasnila da Kasandra Nova nije fizički zastrašujuća antagonistkinja, već da se oslanja na svoj šarm. To je jedan od razloga zašto joj je negativac Hans Landa iz filma „Prokletnici“ (Inglorious Basterds), reditelja Kventina Tarantina, bio najveća inspiracija. Landu je tumačio Kristof Valc.

„On je tako razoružavajuće pristojan, ljubazan i prirodan, i to je tako jezivo“, objasnila je glumica i dodal: „Upravo zbog toga deluje tako zlokobno jer ne mora da radi apsolutno ništa.“

Korin je takođe dodala da su je Rajan Rejnolds i Šon Levi nagovorili da ne bude klasični negativac iz stripova, već da se okrene šarmantnijem pristupu u svojoj glumi.

Film „Dedpul i Vulverin“ u bioskope stiže 25. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari