Dejan Ristić uložio prigovor na konkurs za upravnika Narodne biblioteke

Upravni odbor Narodne biblioteke Srbije poslao listu kandidata za novog upravnika Ministarstvu kulture i informisanja

Ostavite komentar


  1. Dvadeset i prvi vek je era profesionalaca. Za Narodnu Biblioteku Srbije bi bilo dobro da je vodi stručnjak, bibliotekar.

  2. Sta hoce ovaj Ristic?! Od njega je i pocelo ovo rasulo u Biblioteci,dovukao razne nekvalifikovane radnike,unakazio novcano Biblioteku svojim i svojih piona raznim putovanjima! Biblioteci treba jak covek da uvede red i disciplinu i smeni dosadasnju nesposobnu upravu!

  3. Narodnoj biblioteci Srbije treba jedan veliki delete i restart! Sreca je da jos uvek ima dobrih i kvalitetnih ljudi kojima treba pruziti sansu da se pokazu,a ne ovdasnje Uprave koja samo sedi,cuva svoju stolicu,pritom ne preuzima odgovornost, a dobija stimulaciju svaki mesec!!! Ima radnika koji nikada nisu dobili stimulaciju,a zasluzili su je vise od ovih nikogovica! Sve ih treba smeniti po kratkom postupku!

  4. Konkursi u ustanovama kulture nicemu ne sluze . Tamo ne vazi vladavina prava i propisa. Tako je i u Beogradskom dramskom pozoristu bilo. Ko ne moze da prodje na konkursu, prodje kao v.d. ali sa partijskom knjizicom, a osnovanu zalbu pojela maca. Sramota!!!!!!

  5. Ali opet fale 4 godine rukovodjenja… ali na veze, objavljuju ga novine, stave mu i sliku. Dovoljno do sledeceg gostovanja na TV kao istoricara-eksperta za sve periode i sva pitanja.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.