demi murFoto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Demi Mur je glumica koja se proslavila tokom 1990-ih, a za jedan od filmova koji je tada snimila vozila je bicikl skoro 100 kilometara svakodnevno.

U nedavnom intervjuu, Demi Mur je otkrila da je to činila pred snimanje filma Nepristojna ponuda, kako bi smršala nakon što je rodila ćerku Skaut Vilis.

Film u režiji Adrijana Lina sniman je 1992. godine, a Mur je ćerku rodila godinu dana pre toga.

„Puno sam sebe opteretila. Bilo je situacija da su mi ljudi rekli da treba da smršam i sve to. To je sve možda bilo ponižavajuće i sramotno, ali sam sve posle toga sama sebi uradila“, rekla je ona.

Demi Mur živela je u Malibuu dok se Nepristojna ponuda snimala na setu kompanije Paramount Pictures u Holivudu pa je odlučila da svakodevno vozi bicikl do i od seta.

„Mislim da je Skaut imala pet ili šest meseci kad smo počeli snimanje. Hranila sam je noću, budila se u mraku sa lampom, išla biciklom do seta, snimala ceo dan od 12 sati i onda sve tako ispočetka.“

„Sama ideja toga što sam uradila svom telu je toliko suluda. Ali kad se upitam ‘Da li je sve vredelo?’, odgovor je ‘Verovatno ne’. Tada sam učinila da mi to znači sve.“

Demi Mur trenutno promoviše film Supstanca

Film Supstanca, koji se nalazi i u našim bioskopima, osvojio je nagradu za najbolji scenario na Filmskom festivalu u Kanu.

Kada je u pitanju film Nepristojna ponuda, on je zaradio 266 miliona dolara širom sveta uprkos mahom negativnim recenzijama.

Ona u njemu tumači ženu čiji brak dolazi u krizu kada se pojavi bogati stranac koji joj nudi milion dolara da provede jednu noć sa njom.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari