Deni VilnevFoto: Warner Bros / Everett / Profimedia

Reditelj Deni Vilnev ima velika očekivanja od svog predstojećeg filma „Dina: Drugi deo“, koji će se nakon nekoliko odlaganja, pojaviti u svetskim bioskopima 1. marta 2024. godine.

Na konferenciji za medije u Južnoj Koreji, na kojoj je promovisao nastavak filma „Dina“, Deni Vilnev je izjavio da već uveliko radi na trećem delu ove naučnofantastične sage po romanima Frenka Herberta.

„Upravo pišem ‘Mesiju Dine’. Scenario je skoro gotov, ali će biti potrebno još neko vreme da radim na njemu“, izjavio je Vilnev.

On je isakao da ćemo u završnom filmu trilogije pratiti Pola Atreida „na kraju svoje sudbinske avanture“.

Deni Vilnev je na konferenciji za medije izrazio veliko zadovoljstvo drugim delom „Dine“

„Po meni, ovaj film je mnogo bolji od prvog dela. Nekako je življi. Više smo povezani s glavnim junacima. Pokušao sam da dostignem intenzitet emocija koji nisam dostigao u prvom delu. Ne kažem da je film savršen, ali sam puno zadovoljniji drugim delom nego što sam bio u slučaju prvog. Jedva čekam da ga podelim s fanovima i filmskom javnošću“, rekao je poznati reditelj.

U filmu „Dina: Drugi deo“ igraju Timoti Šalame, Zendaja, Rebeka Ferguson, Džoš Brolin, Ostin Batler, Kristofer Voken, Florens Pju, Havijer Bardem, Stelans Skarsgord, Dejv Batista i Lea Sejdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari