Denzel Vošingtonfoto: Paramount Pictures.

Za nekoliko meseci, legendarni reditelj, Ridli Skot, predstaviće nam svoj najnoviji film, „Gladijator 2″, a Pol Meskal, Denzel Vošington i Pedro Paskal tumače glavne uloge.

Ovo je nastavak epske sage o moći, intrigama i osveti, čija je radnja smeštena u drevnom Rimu.

Nakon mnogo godina od trenutka kada je prisustvovao ubistvu odlikovanog junaka Maksimusa, koga je ubio njegov ujak, Lucije (Pol Meskal) je primoran da uđe u Koloseum. Njegov dom pokorio je imperator – tiranin, koji sada gvozdenom pesnicom upravlja Rimom.

Sa gnevom u srcu, dok je budućnost Rima dovedena u pitanje, Lucije će morati da se osvrne ka svojoj prošlosti kako bi našao snagu i čast i kako bi vratio slavu Rimu i njegovom narodu.

Denzel Vošington o filmu Gladijator 2:

„Mislim da je ovo najveći film u kom sam bio. Sagradili su koloseum, to je vožnja, to je spektakl. Kuda god da se okreneš, osećaš da si u tom svetu“, rekao je Denzel Vošington za vreme snimanja filma čija nas premijera očekuje 14. novembra.

U intervjuu za časopis „Empire“, Skot je je otkrio da gledaoce očekuje uzbudljiva akcija od prvog minuta filma.

„Film počinje s verovatno najvećom akcionom sekvencom koju sam ikada napravio“, rekao je reditelj i dodao da je pomenuta sekvenca „verovatno veća od svega što ste gledali u ‘Napoleonu’“.

Osim toga, nije otkrio nikakve druge detalje o samoj sceni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari