Dina Čolić Anđelković: Danas se afirmišu prostota, agresivnost, neznanje

Šta gleda na TV: Istoričarka umetnosti, nekadašnja jugoslovenska TV zvezda

Ostavite komentar


  1. jedna izuzetna licnost kada bi se deo voditeljki barem setio da pogleda emisije koje je vodila dina videle bi sta znaci biti dama

  2. Ulepsajmo svaki dan sebi pa I drugima sacuvajmo dostojanstvo zivota. Naucimo nesto I poducimo druge. Verujmo da neznanje I prostota mogo da sesuzbiju. Svet ce biti lepsi. Prostota nametljiva I vidljiva.

  3. Potpuno u pravu i zato je isto moj televizor više ugašen nego što radi. A pritom su nam nametnuli T.V. pretplatu LOPOVLUK!

  4. Kada bi ovakvo razmišljanje moglo da dođe do ušiju svih ljudi, gde bi nam bio kraj. Pametna žena i nije jedina.

  5. Draga Dina,
    Pitala sam se gde si ti lepa i draga školska drugarice.. Od onog susreta u Tivtu, čini mi se, moja porodica i ja smo stalno bili u Južnoj Americi.. Ti si bila sjajna voditeljka i. mislila sam da si nastavila sa tim poslom.. Drago mi je da te vidim i da te čitam.Bravo..
    Ne menjaš, još si lepša nego pre.. Pozdrav tvom simpatično mužu.. Ljubimo vas Mirko i Dubravka

  6. Dina je dama sa stilom.Kulturna ,obrazovana prava dama .Autor mnogih emisija koje sam glefala godinama i uživala u lepoti govora u sadržaju svske emisije koju je vodila i bila autor.Ove mlade voditeljke bi trebale da pohađaju školu lepog ponašanja na televizijama i vođenju televizijskih emisija.Kod Dine na časove obavezno,Danke Novović,Stake Novković…

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.