Diznijev animirani film "U mojoj glavi 2" i Fondacija Novak Đoković zajedno na interaktivnom panelu "Emocije su u igri" 1Izvor: © 2023 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Animacija „U mojoj glavi 2“ samo što nije stigla na redovan bioskopski repertoar donoseći konačno pred gledaoce nastavak popularne i višenagrađivane Diznijeve istoimene animirane priče.

Uoči početka prikazivanja crtanog filma, za svu zainteresovanu publiku, a najviše za najmlađe, osmišljen je podsticajan i koristan interaktivi panel sa temom važnosti emocija tokom odrastanja, koje su i glavni sadržaj pomenutog crtanog filma.

U petak 7. juna u prostoru velike sale mts Dvorane, u organizaciji Fondacije Novak Đoković i filmske distributerske kuće MCF MegaCom Film, od 12h održaće se Interaktivni panel: EMOCIJE SU U IGRI, a ulaz je slobodan za sve.

Zajedno sa sagovornicima panela, među kojima će biti psihološkinja i psihoterapeutkinja Smiljana Grujić, zatim autorka programa „Putem šamiona“ Ana Jovanović, kao i deca talenti, ali i gost iznenađenja – naš uspešni sportista, đaci trećeg i četvrtog razreda osnovne škole moći će da sudeluju u interaktivnom razgovoru.

Panelisti će pokušati da daju odgovore na mnoga važna pitanja, među kojima su i Kakve funkcije emocije igraju u sportu, Kako se ispoljavaju na svakodnevnom nivou, Kako ih prepoznajemo i kanališemo, Zašto su nam nekad neophodne čak i negativne emocije.

Diznijev animirani film "U mojoj glavi 2" i Fondacija Novak Đoković zajedno na interaktivnom panelu "Emocije su u igri" 2
Izvor: MCF MegaComFilm

Uz prisustvo dece, dobrodošli su i roditelji, nastavnici, školski psiholozi i pedagozi.

Panel je zamišljen i kao dobar uvod u Diznijevu animiranu priču „U mojoj glavi 2“, koja ponovo u bioskope donosi voljenu junakinju Rajli, ali kao tinejdžerku suočenu i sa nekim novim osećanjima. Pored Radosti, Besa, Tuge, Straha i Gađenja koji su rukovodili njenim svakodnevnim životom u prvom delu crtanog filma,  pojavljuju se i neka nova osećanja – Anksioznost, Smor, Zavist i Sramota.

Film „U mojoj glavi 2“ naći će se u bioskopima od četvrtka, 13. juna, a u sinhronizaciji učestvovali su naši poznati glumci i muzičari, među kojima i Nebojša Milovanović, Jelena Gavrilović, Milena Predić, Srđan Mobi Dik, Hristina Popović, Iva Lorens, Marko Kon i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari