Doček 7562. godine

Ostavite komentar


  1. Milutine Milankoviću… Ponavljam se ali su ipak trebali da kandiduju Suboticu. Da se manje blamiramo. Novi Sad nije Srpska Atina već 100 godina. Nažalost nije više ni Srpski Boston, Sankt Petersburg. Više je hell““s kitchen, Novosibirsk.

  2. sefe ispravi naslov,odracete patriJote,bas si ga promasio da nee kazem (s)permutov““o

  3. Da li je neko ovog N. Milenkovića iz Fondacije Novi Sad – Evropska prestonica kulture 2021. obavestio da je 7526. godina dočekana 03.04. prošle godine?! Pa nemojte se/nas brukati.

Ostavite komentar


Kultura

Štulić

Štulić: Ovi što se diče da sam ih opevao da me nisu sreli, ne bi znali da postoje

Džoni Štulić oglasio se novim tekstom na Scribd-u u kome se obratio Snježani Banović, rediteljki i teatrološkinji, te svojoj bivšoj devojci (poznatoj iz njegovih pesama kao „Djevojka iz Hrvaca") koja ga je spomenula u svojoj knjizi „Kronika sretnih trenutaka - Odlomci iz ludih osamdesetih". Na obraćanje ga je podstakla emisija posvećena Azri na Yammat FM-u u kojoj su učestvovali Banovićeva, Boris Leiner (nekadašnji član Azre), Mišo Hrnjak, Dino Šaran i Marino Pelajić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.