Dodatne karte za Konstraktin koncert : "Obična žena u neobična vremena" 1Foto: Promo

Zbog izuzetno velikog interesovanja, dodatni kontingent ulaznica za koncert Konstrakte i Zemlje gruva, zakazan za 19. septembar u 20:30 sati, u renoviranoj Plavoj dvorani Sava Centra, pušten je u prodaju. Ovaj koncert, sa temom „Obična žena u neobična vremena,“ predstavlja jedinstveni muzičko-umetnički događaj, koji nudi nesvakidašnje iskustvo, budući da pomalo izlazi iz okvira klasičnog koncerta.

Konstrakta ističe da posebnost ovog događaja leži u uvođenju veštačke inteligencije kao ključnog gosta na koncertu. Po prvi put u Srbiji, domaći izvođači koristiće AI kao integralni deo muzičkog performansa.

Konstrakta i Zemlja gruva će premijerno izvesti nove pesme inspirisane veštačkom inteligencijom, kroz koje promišljaju o međusobnom odnosu tehnologije i ljudske prirode.

Publika će ekskluzivno imati priliku da čuje ove inovativne numere.

Iako je veštačka inteligencija najavljena kao glavni gost, Konstrakti i Zemlja gruva pridružiće se i drugi gosti, čija imena još uvek drže u tajnosti.

Tokom dvosatnog programa, podeljenog u nekoliko muzičkih celina, publika može očekivati izvedbe hitova koji su postali deo domaćeg kulturnog pejzaža, ali i premijerno izvođenje potpuno novih pesama, uz prepoznatljivu energiju muzičara.

Dodatni kontingent ulaznica dostupan je na prodajnim mestima Ticket Visiona i online na tickets.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari