"Dođite da se prozezamo": Nakon odlaganja koncerta, Partibrejkersi 28. septembra u niškoj Banovini 1Foto: Branislav Rašić (Brian Rasic)

Legendarni beogradski sastav Partibrejkers održaće koncert u subotu, 28. septembra u Banovini, u dvorištu Univerziteta Niš, saopštili su organizatori.

„Dođite da se prozezamo. Vole vas vaši Brejkersi“, pozvao je publiku frontmen benda Zoran Kostić Cane, podsećajući da Brejkersi dolaze u Niš posle dve godine.

Koncert počinje u 21 čas.

Prvobitno je bio zakazan 1. juna ove godine, ali je odložen zbog radova na uvođenju toplovoda i gasifikaciji kotlarnice u zgradi Univerziteta.

Sve kupljene ulaznice za prvobitno zakazani datum važiće za novi termin koncerta.

"Dođite da se prozezamo": Nakon odlaganja koncerta, Partibrejkersi 28. septembra u niškoj Banovini 2
Partibrejkers: Plakat

„Predstojeći koncert u Nišu obećava prepoznatljivu beskompromisnu i punokrvnu rok svirku,,a publika će moći da uživa u probranoj set listi iz svih faza njihove plodne karijere, i čuje vanvremenske hitove kao što su: ;’1000 godina’, ‘Put za jug’, ‘Kreni prema meni’”, ‘Hipnotisana gomila’, ‘Hoću da znam’, ‘Dugo te nema’, ‘Sit gladan’, ‘Sirotinjsko carstvo’“, naveli su organizatori.

Partibrejkersi su osnovani 1982. godine i bez obzira na turbulentna vremena i nestabilno okruženje, jedan je od retkih bendova koji već 42 godine uporno i dosledno sledi svoj put i egzistira u kontinuitetu u samom vrhu domaće rok scene.

Cena ulaznice za novi datum koncerta iznosi 1.800 dinara.

Na sam dan koncerta ulaznice će koštati 2.000 dinara.

 

Gde kupiti ulaznice

Ulaznice za novi datum koncerta Brejkersa u pretprodaji su u sistemu Tikit vižin (Ticket Vision), a omogućena je i online kupovina karata putem linka https://tickets.rs/event/partibrejkers_12698

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu su: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Nish01 (TC Kalča, Obrenovićeva bb) i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari