Dokumentarac o Bekimu Fehmiuu

Ostavite komentar


  1. Cim Fahri Musliu stoji iza ovog projekta moze se ocekivati standardna, prizemna pro-albanska propaganda i nista vise, gde je Bekim Fehmiu samo maska. Nadajmo se da kulturne institucije Srbije nece dati ni jedan dinar za taj projekat.

  2. Vise nego na Kosovu i Metohiji, ovde se gotovo svakodnevno namece tema velikih „vizionara“ Bekima i Begolija?! Da nije bilo njih mi ne bismo imali glumce?! Kome trebaju ovakve „srcedrpateljne“ price? Kome je potrebno stvaranje novih mitova, koji nemaju nikakve veze sa sustinom i stvarnoscu. Ranije smo imali Boru i Ramiza a sada nam se, sa KOSMET-a, od ovih novinara, namecu „Bekim i Faruk“. Jos da im negde, ovde u Beogradu, dodelimo neki bulevar i ispevamo pesme u njihovu cast. Nemojmo da se lazemo, Bekim i Faruk su tipicni Albanci, koji se ni po cemu ne razliku od ovih danasnjih Albanaca na Kosovu i Metohiji. Isto su kao i aktuelni glumci, knjizevnici i novinari, razumeli sve albanske „nestasluke“ i osudjivali, svaki potez Srbije keo „velikosrpskihegemonisticki nacional sovinizam“. Mozda onda nisu smeli da upotrebe bas ovako grube reci ali, to ne znaci da nisu tako mislili. Kada mi neko ovakvim ljudima doda i epitet teskih intelektualaca ja se samo nasmejem.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.