„Došli ste vi kojima niko nije platio da dođete“: Vladika Grigorije u prepunom Kolarcu promovisao knjigu „Stranac u šumi“, pomenuo i litijum

Ostavite komentar


  1. i pošteno se bavi politikom, kao svi političari. U stvari, niko se politikom ne bavi pošteno, ali nema veze.

  2. У Херцеговини се бавио бизнисом, па пропао. Од кад је отишао у Немачку почео да се бави политиком, а сад и књижевношћу. Ваљда ће једног дана почети да се бави и својим послом.

  3. Владика је изузетан духовник,интелектуалац,.велики човек и родољуб.Лаж је да је имао у Требињу неки бизнис,увек је уз народ,за мене је он Патријарх Српски!

  4. Добро је, опозиција има свог владику. Он је следећи патријарх када се његови поштоваоци дочепају власти. Опет исто у Србији, а нама осталима никакве добробити.

  5. Ma kakav vladikaGrihorije, Porfirije je zakon koji je SPC pretvorio u doo gradnja stanova i poslovnog prostora. To treba narodu koji nemaju krov nad glavom, jeftini kvadrati na ekskluzivnim lokacijama, tako se brine za svoj narod.

  6. @Skini brate tu mantiju
    Još uvek „brate“ neznaš da – ništa- neznaš.
    Npr. ko se ne bavi politikom- politika se bavi njime.
    Ako bar to shvatiš , dovoljno za početak osvešćivanja.

  7. Tužna vremena,još tužnija ponašanja. Zar i crkva treba da se izjašnjava o litijumu,vladika koji je duhovni čovek nije merodavan da priča o tome. Da,treba da ima svoje mišljenje,da ga zastupa ali ne na liturgijama,ne na promociji knjige!!!!

  8. Skupili se botovi da opljuju poštenog i časnog čoveka. Svakog časnog i poštenog čoveka u Srbiji napadaju po zadatku ne bi li samo šljam ostao, da budu samo oni među svojima, tu im je toplo i sigurno, kao u svakoj septičkoj jami. Tako i ovde. Fuj!

  9. Nemanjo Vidiću ja Partizanovac te pozivam i podržavam da ne ideš na skupove gde ide Bjelogrlić i društvo jel oni nemaju ništa da tobom.Oni samo pljačkaju državni budžet i glume opoziciju.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.