Dragan Bjelogrlić na Weekend Media Festivalu u Rovinju: Reći ću, postoje crne liste u RTS-u i Telekomu

Ostavite komentar


  1. Pa nisam siguran bas koliko mu je izjava da Koje nema na RTS od 2023 kako kaze(U klincu, Vera, Radio Mileva). Ceca Bojkovic (U klincu), Anita Mancic Tajne Vinove like, A i on sam u Necistoj krvi, a kad je bila premijera filma Toma nije se skidao sa RTS-a. Sada da li glumci koji su pritiv vlasti mogu da gostuju tamo to je vec druga stvar. Ali da li neko moze ili ne moze da glumi u nekoj seriji RTS-a, ne vidim da je tvrdnja tacna.

  2. Otišao u Rovinj „jer neće ćutati“ ali je onako gromoglasno oćutao dešavanja oko kolege Sergeja T.

  3. Uvek mi je Bjelogrić bio gotivan, još otkad sam ga kao klinac video prvi put na ekranu. I stvarno je karakter, svaka mu je po meri.

  4. Bjelogrlić je od sebe stvorio takvu podaničku dušu ,prosto da je iz njega iskuljao taj kompleks niže vrednosti ,da se pristojnom čoveku gadi svaka njegova izgovorena reč. Šta se drugo i moglo očekivati od špijuna UDBe iz generacije u generaciju. Prema ovakvim tipovima čovek samo jednostavno oseća prezir.

  5. Radnici i Sindikat Telekoma treba da se pitaju zasto je rukovodstvo ulozilo pare koje su onda zbog politicara propale, ali izgleda cekaju „limun“…

  6. Poštovanje D. Bjelogrliću koji svestan negativnih posledica po sebe i familiju beskompromisno zastupa svoje životne stavove.

  7. „beograđanin“ iz Opova i Barande stigao među svoje . . . A vi kursisti i srednjoškolci obavestili „pučanstvo“ da je napadač s leđa stigao među svoje . . .

  8. Dobar glumac, veliki reditelj, dobar čovek! Ima predivnu porodicu
    Veliko poštovanje za sve što je uradio

  9. Tamo je trebao da kaze koju o hapsenju Sergeja. A on kao nije vadio lovu iz drzavnog budzeta. Napravili svoje klanove i ne daju drugima. Sad mogu i neki novi ili stari glumci koji nisu deo njihovih kartela. Poslednji je koji treba da se buni. Ne bavi se politikom nego glumom, porosto.

  10. Pa Ceca Bojković se ne skida(spravom)sa RTS.A Bjelogrlić treba cda razume da nije favorit pomenutih institucija.ima dosta mladih koji treba da žive od svog rada,i dosta drugih TV kuća koje takodjer dobro plaćaju možda ne kao što ga je platioTellekom. !!

  11. Па господо глумци, зар нисте доста „музли“ ову државу. Због вас многи глумци, ни случајно, нису добијали улоге и новац.
    Добри сте глумци, али и лицемери.
    Наставите да кукате!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.