Dragan BjelogrlićFoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Naš proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bejlogrlić gostovao je danas u Sarajevu na Branding konferencije, gde je bio jedan od govornika. Tokom svog obraćanja, on je još jednom najavio da će sutra (3. juna) govoriti na protestu „Srbija protiv nasilja“.

„Smatramo kao svoju obavezu da budemo tamo. Hvala vam što ste mi izašli u susret da ipak stignem da budem u Beogradu. Dosta je to delikatno. Evo mi smo sada imali jednu situaciju koja je aktuelna u Beogradu gde smo imali zaista veliku hiperprodukciju Telekoma, a ona kako su neki glumci, umetnici izašli da demonstriraju, oni su rekli – aha, a vi demonstrirate, a mi vam dajemo pare. A sad možda dođemo do toga da nam kažu – a sad više nećemo da vam dajemo pare“, rekao je Bjelogrlić u Sarajevu.

Podsećamo, glumci već nekoliko dana izražavaju nezadovoljstvo izjavama članova vladajuće stranke uperene protiv njih, a naročito nakon što je Nebojša Bakarec, poslanik iz redova SNS-a, u skupštini izneo podatke o honorarima koji glumci navodno dobijaju za učestvovanje u televizijskim projektima državne kompanije Telekom.

Ceca Bojković, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić i mnogi drugi glumci i ljudi iz kulture reagovali su na Bakarecovu izjavu i negirali da su objavljeni iznosi honorara tačni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari