Dragan Bjelogrlić o sutrašnjem protestu: Smatramo kao svoju obavezu da budemo tamo (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Hoće li i Biković li Manojlović ili Anica da budu tamo jer su to ipak zvezde naše pozornice

  2. Bjelogrlić protiv nasilja, a javno je napao čoveka bez ikakvog razloga . Džentlmenski nema šta. Prebio je starijeg čoveka dok je sedeo. Pravi borac.

  3. Tako je Gagi,večeras peremo blato I mulj u koji su nas bacili i naterali da budemo isti sljam kao što su oni.

  4. Slepilo ne kapira da to sto je Bjela reko nije nasilje,Slepilo a sta je za tebe bakarec,njemu kad bi pustali svako vece pred spavanje sve gluposti koje je izgovorio to bi bilo nasilje

  5. Ama ljudi vi glumci. Glumite, zivite uzivajte,zdravi ste,sta ce vam to sve setanje. Vucic ce otici, nijedan nije ostao do vijeka. Ponekad pomislim da vam je malo slave pa ajde jos malo da govorim u megafon. Mozda ste placeni,e to je vec druga stvar. Onda setajte,ali ne samo subotom, uzmite svaki drugi dan. Tako rade Francuzi, oni mesecima svaki dan,jedino njih Makron maklja,poliva smrkovima,a vi nemojte da vas polivaju. Lepse je da slavite promocije uz sampanjac. Eto ja reko a vi sad kako hocete. Jel tako gospodine sa Zeneve.

  6. Da li se i ovaj put u Sarajevu slavio lik i delo generala muslimanske vojske Jove Divjaka kad već Bijela ima glavnu reč.Samo da se zna Bakarec je jednom detetu donirao deo vlastite kože ako se ja dobro sećam.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.