Dušan Kovačević: Period kad sam se bavio politikom će se zvati “ono kad je Duško bio amater”

Ostavite komentar


  1. Beskorisna masa koja ćuti na sve ove nepravde! Nema te nigde, ušuškan u senci, letargičan da digne glas na ovo zlo.

  2. Bitno da si se ti ovajdio, i da nisi iz cele price izasao praznih dzepova. Tu ste svi profesionalci. Obraz u Srbiji i ne vredi vise od 5 para, nema se na toj strani sta izgubiti.

  3. Скоро свака реч ти је на месту а поготово оно да нема озбиљних опозиционих политичара као раније Коштуница и Ђинђић. Ја бих додао да је Коштуница имао деведесет посто политичких уверења као Милошевић само увијених у демократску обланду, а Ђинђић је био утописта који је сматрао да ће увођењем капитализма уз помоћ западних пријатеља бити решени сви наши проблеми. Да би се скинуо АВ и СНС потребан нам је нови политичар и странка који треба да подрже 80-90 посто онога што ради ова власт и да да нове идеје и побољша оно што је лоше а има тога.

  4. Imaš vremena i energije za tužnu priču o tvom životu trudbenika pod komunistima, kad si i napravio karijeru, al za ovo mafijaško zlo umotano u guči i umočeno u tamjan, za to nemaš vremena. Čuva se dupe i gledaju svoja posla, profesionalci. Onaj u Sloveniji, ti u državnom preduzeću, al do kraja samo hohštapleri koji su izdali sve što su mogli.

  5. Kad pročitam komentare pojedinaca shvatim zašto će ovi ostati na vlasti sve dok budu hteli.
    Dušan Kovačević beskorisna masa? Ta beskorisna masa učinila je za ovo društvo više od sve „korisne mase“ dežurnih pseta koja laju na vlast, a sve što se od njih čuje je u stvari AV, AV…
    Ovajdio se? Čovek radi, u svom poslu je neprevaziđen, u nekoj Americi, na primer, bio bi odavno multimilioner i ne bi morao da radi još od osamdesetih, i to mu je izgleda krivica.

  6. Kvalitetan pisac kao on ,gubi dragoceno vreme politikom.bolje da je rekao:ono vreme ,kad sam bio naivac

Ostavite komentar


Kultura

Milo Rau na otvaranju Bitefa

Kancelar Šolc, Folksvagen i Rio Tinto ne žele da spasu svet, nego svoju moć i svoje bankovne račune: Milo Rau je ovim rečima otvorio 58. BITEF i oduševio publiku

Svečano, aktivistički i politički, kako i dolikuje jednom od najnagrađivanijih i najkontroverznijih reditelja današnjice, Milo Rau otvorio je sinoć u Madlenianumu 58. Beogradski internacionalni teatarski festival BITEF i u svom govoru se direktno osvrnuo na goruće probleme koje imaju građani Srbije sa Rio Tintom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.