džejk džilenholFoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Džejk Džilenhol je i dalje zainteresovan da tumači Betmena na velikom ekranu i rekao je da bi mu bila čast da glumi Mračnog viteza.

Da podsetimo, Džejk Džilenhol je svojevremeno bio među favoritima za ulogu Betmena u trilogiji Kristofera Nolana, što je uloga koja je na kraju otišla Kristijanu Bejlu.

„Čoveče, to je klasika. Bila bi mi čast. Kada govorimo o ulogama koje su već tumačili drugi sjajni glumci, ja ću glumiti Jaga u Otelu sa Denzelom Vošingtonom, a kada se setim koji glumci su ga tumačili tokom istorije, pomalo me to plaši“, rekao je Džilenhol.

„To je na prvom nivou, na tome radim trenutno. Ali, naravno. Uvek bi mi bila čast. Ovakve vrste uloga su klasici“, dodao je on.

Otkako su preuzeli DC studio, Piter Safran i Džejms Gan najavili su novi filmski projekat o Betmenu pod nazivom The Brave and the Bold.

Kasting još nije počeo i scenarija još nema, ali to nije sprečilo ljude da pogađaju i licitiraju ko bi mogao da bude novi filmski Betmen.

Nakon što su se proširili Džilenholovi komentari o Betmenu, dodao je: „Jedan intervju… znao sam… neko me je pitao i… Naravno, bio bih počastvovan. Svako bi bio“.

Džejk Džilenhol se u međuvremenu oprobao kao zlikovac Misterio u filmu Spajdermen: Daleko od kuće.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari