džejms hetfildFoto: NTB / Alamy / Alamy / Profimedia

Džejms Hetfild, pevač i gitarista benda Metallica, pojaviće se u novom vestern filmu pod nazivom The Thicket.

Upravo je objavljen trejler u kome se Džejms Hetfild vidi kao šerif, sa šeširom na glavi i pištoljem u ruci iz koga puca.

Film The Thicket režira Eliot Lester na osnovu scenarija Kristofera Kelija, a glavnu ulogu tumači Piter Dinklidž, koji je ujedno i producent filma.

Pored njih dvojice, u filmu koji izlazi 6. septembra glume još i Džulijet Luis, Esme Krid Majls, Levon Hok, Lesli Grejs i Gbenga Akinagbe.

Zvanični opis filma glasi: „Kada opasnog lovca na ucenjene glave Redžinald Džons (Piter Dinklidž) unajmi očajnik da nađe nemilosrdnog ubicu (Džulijet Luis), on okuplja grupu atipičnih heroja među kojima su bivši rob kopač grobova i žena sa velikim iskustvom na ulici“.

„Oni zajedno idu na opasnu potragu za ubicom Bilom koja ih dovodi do smrtonosne ničije zemlje poznate pod nazivom… The Thicket“.

Džejms Hetfild ima jedan od najprepoznatljivijih glasova u metal muzici

Džejms Hetfild se već pojavio u nekoliko filmova, uključujući dokumenatarac Some Kind of Monster iz 2004. i komediju The Darwin Awards iz 2006. godine.

Glumio je i u filmu Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile, u kome je tumačio policajca u nekoliko scena sa Zekom Efronom, koji je tumačio ubicu Teda Bandija.

Efron je izjavio da je Hetfild bio sjajan: „Kao da glumi celog života. Nije imao strah. Odlično je uradio posao. Mislio sam da mu možda dam neki savet, ali nije ih tražio. Džejms Hetfild je pokidao“.

Pored svega, Hetfild nastavlja aktivnosti sa bendom Metallica, koji na jesen ide na turneju Severnom i Centralnom Amerikom.

Izvor: Louder

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari