džena ortega martin friman milerova devojkaFoto: Lions Gate Films / Planet / Profimedia

Džena Ortega i Martin Friman glume zajedno u novom filmu Milerova devojka, a jedna scena mnogim ljudima je vrlo problematična.

U filmu Džena Ortega (21) glumi 18-godišnju studentkinju Kairo Svit koja razvije neprikladnu vezu sa svojim profesorom kreativnog pisanja, kog tumači 52-godišnji Friman.

Nakon što je film objavljen, gledaoci su izrazili gađenje zbog scene vođenja ljubavi u kome glumica poznata po ulozi Srede Adams glumi uz kolegu koji je stariji 31 godinu od nje.

Ta scena postala je tema mnogih komentara na društvenim mrežama, a nakon toga oglasila se i Kristina Arjona, koordinator za intimnost na ovom filmu.

Ona je rekla da nikakve granice nisu pređene:

„Puno, puno ljudi učestvovalo je u celom procesu kako bi bili sigurni da Džena Ortega pristaje i oseća se prijatno u svim scenama, a ona je bila vrlo odlučna i tačno je znala šta hoće da radi“, rekla je ona za Daily Mail.

„Deo mog posla je da podržim njene odluke. Ja se prilagođavam nivou na kome se glumci osećaju prijatno, naročito u ovakvom slučaju, kada postoji velika razlika u godinama“, dodala je Arjona.

Ona je rekla da je pre snimanja scena razgovarala sa dvoje glumaca o „nivou golotinje“ i načinima na koje će se ponašati tokom scena.

Džena Ortega je zvezda u usponu

Kaže da im je sve to dato u pisanoj formi 48 sati pre snimanja scena, a oni su i pored toga imali pravo da se predomisle ako se nisu osećali prijatno na dan snimanja.

Dodala je i da je cela ekipa razgovarala o tim scenama pre njihovog snimanja i da su imali testove sa gledaocima kako one ne bi bile preterane.

„Za ovaj konkretan film, zbog osetljivosti sadržaja, imali su nekoliko varijanti kako bi mogli da snime te scene kako bi publika pogledala na test projekcijama i utvrdila da li su preterene.“

Džena Ortega vratiće se u drugoj sezoni serije Sreda, za koju kaže da će imati više horora od prve, a Martin Friman glumi u drugoj sezoni serije The Responder.

Izvor: NME

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari