springstinFoto: CHRISTIAN MONTERROSA / AFP / Profimedia

Objavljena je prva slika na kojoj se vidi kako Džeremi Alen Vajt izgleda kao Brus Springstin, koga tumači u biografskom filmu Deliver Me From Nowhere.

Film koji režira Skot Kuper adaptiraće istoimenu knjigu Vorena Zejna u kojoj se govori o snimanju Springstinovog albuma Nebraska 1982. godine.

Produkcija je u toku, snima se u Nju Džerziju i Njujorku, a naknadno će biti i snimanja u Los Anđelesu. Film treba da stigne u bioskope naredne godine.

 

Snimanje albuma Nebraska bilo je ključno u životu Springstina, o čemu je govorio decenijama nakon toga. Smatra se važnim delom njegove muzičke odiseje i trenutkom inspiracije za mnoge muzičare.

Ovaj album snimljen je bez njegovog E Street benda i mnogi ga opisuju kao sirov akustični album na kome se nalaze izgubljene duše u potrazi za nečim u šta bi verovale.

Osim Alen Vajta, u filmu glume i Stiven Grejem, Pol Volter Hauzer i Odesa Jang, a pričalo se da je i Džeremi Strong u pregovorima za ulogu menadžera.

Reditelj Skot Kuper izjavio je da je album Nebraska umnogome oblikovao njegovu umetničku viziju i da mu je želja da napravi film koji će prikazati isto osećanje na velikom platnu.

Istako je da priču o Springstinu želi da prenese uz autentičnost i nadu u fokusu, tako da će gledaoci osetiti baš to.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari