džilijan andersonFoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Glumica Džilijan Anderson gostovala je u emisiji The Today Show i razgovarala o mogućoj novoj verziji serije Dosije Iks, koju bi trebalo da radi Rajan Kugler.

Da podsetimo, Džilijan Anderson tumačila je FBI agentkinju Dejnu Skali u seriji Dosije Iks od 1992. do 2002. godine, dva filma i dve nove sezone od 2016. do 2018. godine.

„Smešno je jer me ceo život, otkako sam završila Dosije Iks, u svakom interjuu ljudi pitaju to i dogovor je uvek ‘Ne, neće se desiti'“, rekla je Anderson.

„E, sad, Rajan Kugler, reditelj Crnog pantera, genijalni reditelj, došao je do Krisa Kartera da mu kaže da želi da napravi svoju verziju i ja mislim da je to najbolji način da dođe do ributa“, dodala je.

Džilijan Anderson nedavno smo gledali u seriji Seksualno obrazovanje

Ona je rekla da je Kugler genije, da postoji šansa da će doći do ributa i da ne isključuje mogućnost da ona bude deo toga.

„Da li ću ja učestvovati u tome je sasvim drugo pitanje. Nisam rekla ne. Mislim da je on vrlo kul i ako bi to radio, verovatno bi sve bilo vrlo dobro urađeno. A možda se ja pojavim nakratko ili tako nešto“, završila je Anderson.

Prvobitni Dosije Iks premijerno je prikazan 1993. godine, sa dvojcem Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson u ulogama Foksa Moldera i Dejne Skali.

Oni su tokom 11 sezona istraživali slučajeve sa paranormalnim događajima, a Kris Karter, tvorac serije, rekao bi da bi nova verzija bila drugačija zbog sveprisutnosti teorija zavera.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari