Džoni Dep: Sa Srbijom me upoznao Emir Kusturica (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Izasli su iz helikoptera, i Depp se svako malo hvatao za nos kao da se tek uradio… ima snimak, bilo u dnevniku rts

  2. Da se prošeta obučen po slobodnoj volji, neko bi ga možda ubio na ulici, ili povredio – toliko o tim kreativnim i dobroćudnim srbima.

  3. Bilo bi lepo da saznamo zasto i veliki Emir Kusturica nije sa „pravom“ elitom kojoj zaista pripada! Mi, sa stranputice, mozemo samo da se „jedimo“ ili po ko zna koji put suocimo da nikada svet nije bio u vecoj opasnosti, a nikada ogavniji i licemerniji! Ovo je samo potpuno nevazna manifestacijs tog opsteg jada! Holivudski „smeker“, poluobrazovan, opusten u drustvu dktatora i njegovih satrapa, a koliko sutra na laznim celuloidnim trakama moze igrati nekog borca za pravde i.istine i razneziti svakoliki, a i ovdasnji publikum!

  4. Kreativno osmislili policiju I sluzbe sve u skladu I delovanju Kao u najbrutalnijim holividskim mafijoznim projektima,samo sto je to ovde to stvarnost.

  5. Kreativno osmislili policiju I sluzbe sve u skladu I delovanju Kao u najbrutalnijim holividskim mafijoznim projektima,samo sto je to ovde to stvarnost.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.