Džoš O’Konor: „Luka Gvadanjino ništa nije znao o tenisu, više su ga interesovala znojava tela“ 1Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Luka Gvadanjino ima novi film, Challengers, u kome je hteo da naglasi senzualnost tenisa, a to potvrđuju zvezde ovog predstojećeg ostvarenja.

Emijem nagrađivana glumica Zendaja tumači Taši, bivšu teniserku koja sada nadgleda karijeru svog supruga Arta, a koga tumači Majk Fajst.

To dovodi do ukrštanja puta sa njenim bivšim dečkom Patrikom (Džoš O’Konor) i ulaska u ljubavni i seksualni trougao, a prva fotografija tri glumca već je izazvala mnoge reakcije.

O’Konor je rekao za magazin Empire: „Tenis je seks. Ti trenuci su tako seksi. Film je o napetosti pre i posle toga. Seks za kojim oni svi žude je na terenu“.

Napomenuo je da Gvadanjino ništa nije znao o tenisu i da su ga interesovali samo pojedini aspekti, a da je više bio zainteresovan za znojava tela.

Glumačka ekipa trenirala je tri meseca sa bivšim profesionalnim teniserom Bredom Gilbertom, koji je bio konsultant na filmu.

Reditelj je svojevremeno za Indie Wire rekao da želi da napravi „hiperkinetički“ film: „Mislim da su ova tri lika prelepo kompleksni i zaista s**bani ljudi koje veoma volim. Sportski film, što da ne?“.

Film Challengers trebalo je da otvori Venecijanski filmski festival, ali je premijera odložena zbog aktuelnog štrajka scenarista i glumaca, a umesto toga, na festivalu će debitovati ostvarenje Comandante.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari