Džulija RobertsFoto: EPA-EFE/Valentin Flauraud

Džulija Roberts se nedeavno osvrnula na svoju glumu u popularnoj romantičnoj komediji „Notting Hill“ i otkrila je da joj je bilo neprijatno da tumači glumicu u ovom filmu.

Naime, Džulija Roberts u filmu igra holivudsku zvezdu Anu Skot, koja se zaljubljuje u nespretnog, ali šarmantnog vlasnika knjižare, koga tumači Hju Grant.

U intervjuu za „Vogue“, 56-godišnja glumica je priznala da joj je bilo teško da glumi nekoga ko je u istoj profesiji kao i ona.

„Bilo mi je tako nelagodno. Zamalo nisam prihvatila ulogu jer mi je sve to delovalo kao jako neugodno iskustvo. Nisam znala kako bih odglumila tu osobu“, rekla je Roberts za „Vogue“, prenosi Index.

Takođe je otkrila da su joj se gadili kostimi koje je morala da nosi u filmu jer je trebalo da bude obučena kao tipična slavna osoba. Tek u kultnoj sceni na kraju filma glumica se osećala dobro, jer u tom slučaju odlučila da nosi svoju odeću.

Scena je ušla u istoriju kao jedan od najprepoznatljivijih trenutaka iz romantičnih komedija, što je američku glumicu prilično šokiralo.

„Mislim, bila je to sjajna scena. Ali ko bi rekao da će ta moja rečenica postati prepoznatljiva fraza“, izjavila je Džulija Roberts.

Inače, nju trenutno možemo da gledamo u filmu „Leave the World Behind“ na Netfliksu, a kakve su impresije našeg kritičara o ovom filmu, možete saznati ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari