Od mucanja do rekordnih turneja: Ko je Ed Širan, pevač koji je oduševio 50 hiljada ljudi na Ušću?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. E,sad zamislite isto dete,sa takvim poreklom i manom i statusom,da li bi moglo u ovoj“drzavi“ dobiti priliku da pokaze svoj talenat,a da nije“guzonjin“ sin.Toliko o nasoj bilo kojoj vrlini.Pa sta bi bilo sa Jokicem i Djokovicem,da su ovde ostali.Ovde,cim strcis,odmah te potkresu.A samo „neciji“ uspeju.

Ostavite komentar


Kultura

Rale Zelenović za Danas: Ubistvo Stevana Markovića nije uticalo na slavu Alena Delona, a Iv Boase je govorio da je to bila jedna od najvećih političkih afera u Francuskoj 10

Rale Zelenović za Danas: Ubistvo Stevana Markovića nije uticalo na slavu Alena Delona, a Iv Boase je govorio da je to bila jedna od najvećih političkih afera u Francuskoj

Alen Delon je jedna od najvećih zvezda francuskog filma, a u vreme kada je postajao slavan lansirani su i Žan Pol Belmondo, Brižit Bardo, Žan Luj Trentinjan, Katrin Denev... Ipak, on je dostigao veliku filmografiju, odigrao je više od sto uloga, od kojih su mnoge u ostvarenjima koja su dobila kultno mesto u francuskoj i svetskoj kinematografiji - kaže za Danas Radoslav Rale Zelenović, nekadašnji dugogodišnji direktor Jugoslovenske kinoteke, povodom smrti legendarnog francuskog glumca.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.