edi marfiFoto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Edi Marfi vraća se serijalu Policajac sa Beverli Hilsa i reprizira ulogu Aksela Folija u čevrtom delu ove franšize.

Pre 40. godišnjice filma Policajac sa Beverli Hilsa, Edi Marfi se vraća ulozi Folija i otvoreno govori o tome koliko je bilo teško ponovo ući u snimanje akcionih sekvenci.

„Bilo je teško. Radio sam Aksela Folija kada sam bio u 20-im godinama, ali više nisam u 20-im godinama. To je bio akcioni film, tako da je bilo teško. Ali uspeli smo“, rekao je Marfi za People.

Akciona komedija u režiji Martina Bresta prati Aksela Folija, policajca iz Detroita koji dođe na Beverli Hils u Kaliforniji da reši ubistvo svog najboljeg prijatelja.

„To je zaista fizički film i morao sam da radim neke fizičke stvari… Volim da budem na kauču, ne volim da skačem, pucam i trčim“, rekao je Marfi o snimanju akcionih scena.

Edi Marfi je ponovo Aksel Foli

„A morao sam da skačem i trčem i pucam. A kao ishod svega toga… na kraju filma, imao sam protezu na kolenu i bolela su me leđa. Ali film će biti poseban“, dodao je on.

U filmu Beverly Hills Cop: Axel F, pored Marfija vraćaju se i Džadž Rejnold i Džon Ešton kao Bili Rouzvud i Tagart, a tu su i Pol Rejzer i Bronson Pinčot.

Novi likovi su oni koje tumače Kevin Bejkon, Džozef Gordon Levit i Tejlor Pejdž.

Film izlazi na leto naredne godine.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari