entoni bordejnFoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pokojni šef Entoni Bordejn biće predmet novog biografskog filma pod imenom Tony, za koji su pregovori u toku.

Entoni Bordejn okončao je svoj život samoubistvom 2018. godine, a u međuvremenu smo videli dokumentarni film o njemu, pod nazivom Roadrunner.

Kompanija A24 navodno je u pregovorima za novi, biografski film o njemu, a glavnu ulogu mogao bi da tumači Dominik Sesa.

Entoni Bordejn dobija biografski film, u pregovorima za glavnu ulogu zvezda „Bartonove akademije" 1
Foto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Sesa se probio ulogom u hvaljenom filmu Bartonova akademija Aleksandra Pejna iz prošle godine, što mu je zapravo bio glumački debi.

Izvori kažu da bi film mogao da režira Met Džonson (Blekberi), a da bi za scenario trebalo da budu zaduženi Tod Bartels i Lu Hau.

Ne znaju se detalji o radnji, te za sada nema pretpostavki da li film predstavlja adaptaciju nekog materijala i da li će obrađivati samo neki određeni period Bordejnovog života.

Entoni Bordejn je bio među najpoznatijim šefovima na svetu

Entoni Bordejn proveo je 80-e kao kuvar na Menhetnu, a proslavio se svojim književnim bestselerom Poverljivo iz kuhinje, gde je otkrio mnoge tajne tog sveta.

Postao je prepoznatljiv po svojoj iskrenosti i otvorenosti, jer se nikad nije pretvarao da je neko drugi, a sa entuzijazmom je pričao o životnim iskustvima.

Time je zračio na malom ekranu, gde je bio voditelj raznih putopisnih emisija o hrani, ali je nastavio i da objavljuje knjige, fikciju i nefikciju.

Entoni Bordejn se obesio 2018. godine.

Dominik Sesa u najavi ima projekte Tow sa Rouz Birn, Oh. What. Fun. Majkla Šovaltera i film Now You See Me 3.

Izvor: IndieWire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari