EuphoriaFoto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Treća sezona serije Euphoria zvanično će početi sa snimanjem u januaru 2025, a vratiće se i svi glavni glumci, objavio je HBO.

„Presrećna sam što smo spremni za produkciju serije Euphoria u januaru. Ne možemo biti srećniji zbog našeg partnerstva sa Semom i njegovom neverovatnom postavom. Jedva čekam da oživimo novu sezonu za fanove“, rekla je Frančeska Orsi iz HBO-a.

To znači da će produkcija treće sezone započeti tačno tri godine nakon premijere druge sezone. U martu ove godine objavljeno je da je odloženo snimanje treće sezone.

Razlozi za to su višestruki – štrajkovi pisaca i scenarista prošle godine, rastuća popularnost glumaca zbog koje su dobili nove projekte i činjenica da je Levinson sam hteo da je napiše.

Sem Levinson je krajem prošle i početkom ove godine HBO-u predložio ideje za treću sezonu, među kojima su skok od pet godina i priča po kojoj Ru radi kao privatna istražiteljka.

Euphoria je veoma popularna, uprkos kontraverzama oko sadržaja

Glavnu glumačku postavu serije Euphoria čine Zendaja, Sidni Svini, Džejkob Elordi, Hanter Šejfer, Storm Rid, Aleksa Demi i Erik Dejn.

Angus Klaud je preminuo prošle godine, a neki glumci, među kojima je Barbi Fereira, najavili su da se ne bi vraćali za još jednu sezonu.

Pored sjajne gledanosti, Euphoria je HBO-u donela 25 nominacija za Emi, sa 9 pobeda, među kojima su one za najbolju glumicu (Zendaja) i najbolje gostovanje u drami (Kolman Domingo).

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari