Evrovizija 2024: Svi mediji iz Holandije povukli se sa Evrovizije nakon diskvalifikacije te zemlje, a promenjen je i redosled nastupa

Ostavite komentar


  1. Bas neka steta, a tzv. Evrovizija je sve samo ne muzicki dogadjaj…

  2. Ovo je sve jedan totalni cirkus koga Šveđani vode i diriguju njime i treba ga odmah ukinuti. A ne oni kažu da ne sme da bude politike a onda oni odluče ko će učestvovati.

  3. Ljudi na stranu sto je evrovizija cirkus.Ovaj decko iz Holandije je poslao snaznu poruku.I treba ga podrzati.

  4. Bravo za Nizozemsku, fuj za ostatak Europe, Cionisti platićete kad tad tu vašu bahatost

  5. Odakle Izraelu pravo da ucestvuje na Evroviziji kada ni geografski nije u Evropi.Naravno politika zapada,SAD pre svega i bogatstvo ce im i to omoguciti,bez obzira na genocid koji vrse.

  6. Davno su prošla vremena kada je bila milina gledati Pesmu Evrovizije. Prelepe pesme koje su imale smisla, izvođači kulturno i sa ukusom odeveni ponašanje na sceni pristojno sa merom i ukusom. Ovo danas ne liči ninašta. Dranje i vrištanje sa skakanjem, pesme bez ikakvog smisla i umetničke vrednosti a što se takmičara tiče nezna se koji pravi veću budalu od sebe. Da mili Bog sačuva. Ovo normalan čovek ne može da gleda.

  7. Ja pomislio da su nekog iz izraelske delegacije izbacili.. Baravno vrlo tesko…

  8. I onda kazu da smo mi Balkanci caknuti? 🙂 Sva nasa zla i probleme u zadnjih 200 godina smo uvezli kao razne ideje iz Evrope, koje su se onda kod nas bar kvadrirale. Plasim se na sta ce se ovo evropsko ludilo „uvrnuti“ kad dodje do nas. 🙂

  9. Amerika kaze da Izrael centar EVROPE,dad bar znamo ko p nama suvereno ODLUCUJE ,a mu ljubazno cutimo i klanjsno im se.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.