exit 2024foto: Exit Promo

Nakon učestvovanja na Evrovoziji, kao i uzbudljih nekoliko meseci u karijeri, na Exit 2024. je stigla i Teya Dora.

Sa nešto drugačijim konceptom nego do sad, celim bendom, i malo drugačijim aranžmanima, Teodora Pavlovska, iliti Teya Dora nastupila je na nultom danu Exit festivala.

U nešto malo više od 30 minuta, Teya Dora se predstavili pred novosadskom publikom hitovima različitih ritmova „Džanum“ i „Atamala“. Međutim, najviše pažnje je ipak privukla pobednička kompozicja takmičenja Pesma za Evroviziju „Ramonda“.

Teya Dora na Exit 2024:

https://www.tiktok.com/@exit_festival/video/7390098799852604678?_r=1&_t=8nvVr9gmg2Y

Pored Teadore, nastupili su i vodeći umetnici nove generacije. Iniko su fanove raspametili fenomenalnim vokalom i nezaboravnim performansom, dok su sjajnu uvertiru za ostatak festivala kreirali i Baby Lasagna, Luke Black i Keni nije mrtav! Publiku su do duboko u noć budnom držali Burak Yeter i Dimash, ali i audio-vizuelni performans koji je na glavnu binu donela Whyte Fang!

Nulti dan EXIT festivala, posvećen rođendanu našeg najvećeg pronalazača Nikole Tesle, dao je tek naznaku svega što nas čeka u narednim danima – večeras na Tesla Universe binu stižu rodonačelnik trapa Gucci Mane, autentični umetnik Oliver Tree, energični sastav Rudimental i australijski muzički vizionar Dub Fx! mts Dance Arena će još jednom sa nestrpljenjem dočekati najvećeg od najvećih, sam sinonim za DJ profesiju – Carl Coxa, dok će jutro u Exitovom hramu elektronske muzike rezervisano je za Samu’ Abdulhadi i KlangKuensltera!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari