EXIT: Želimo da ostanemo u Novom Sadu, ali ne zavisi od nas

Ostavite komentar


  1. Blef sa odlaskom u Hrvatsku je uspeo! Vučević se odmah upecao. Još brže bi išlo da su rekli da se sele na Kosovo. Kakvi fazoni! Godinama dobijaju sve besplatno i lokaciju i struju, vodu, šišćenje, a čist profit zadržavaju. Imaju 100 stalno zaposlenih! Kada nema festivala zbog korone, oni hoće iste pare, pa su ljuti i ucenjuju sa navodnom selidbom! ja bih ih pustio, pa da vidimo da li je to istina. Čisto sumnjam da bi im hrvatska država sve to plaćala!

  2. Nek se seli jer podnižje tvrđave je u očajnom stanju napukli zifovi tvrđave,napuko u dubinu tvrđave,20% donjeg dela lagume i tuneli tvrđave pod vodom već više od 10g.Zna se da je pod vodom,opasno je i ići do tamo zbog urušavanja. Virus hara i ćao.I vi malo love ?

  3. Prvo da se zna da se EXIT ne održava u Novom Sadu nego u gradu Petrovaradinu koji je sličajno 600 godina stariji grad od Novog Sada. Takođe je činjenica da su grad Petrovaradin i grad NS odvojeni rekom Dunav. Još jedna važna činjenica je da je grad NS ukinuo opštinu Petrovaradin i time oduzeo zakonsko pravo građana da lokalna samouprava upravlja javnim poslovima od neposrednog, zajedničkog I itd.interesa. Da kojim slučajem postoji opština Petrovaradin, bilo bi pitanje da li bi se sajam narkomana mogao organizovati na drugoj po veličini tvrđavi u Evropi i da li je to u interesu građana i u interesu razvoja Petrovaradina i Petrovaradinske tvrđave. Na kraju navodim da Petrovaradin I Petrovaradinska tvrđana nisu imala nikakve koristi I prihoda za 19 godina održavanja EXITa.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.