Feđa štukanFoto: Agelast promo

Autorski tim Agelast podkasta po treći put uzastopno gostuje na Sarajevo Film Festivalu, gde će iz njihovog specijalnog studija svakodnevno emitovati epizode sa renomiranim gostima ovog prestižnog festivala.

Ove godine, povodom jubilarnog 30. izdanja, Agelast će regionalnoj publici doneti razgovore sa domaćim i stranim sagovornicima iz sveta filma. Epizode će biti emitovane svake večeri, počev od ponedeljka, 19. avgusta na Agelast Youtube kanalu.

Prvi gost ovogodišnjeg SFF Agelast specijala je glumac, producent i pisac, Feđa Štukan.

Feđa Štukan otvara ovogodišnji Agelast & SFF specijal 1
Foto: Agelast promo

O specijalnoj epizodi sa Feđom Štukanom iz Agelast tima kažu:

„Ovaj razgovor je prvobitno planiran da se desi u Beogradu, u Agelast studiju kada je bilo dogovoreno Štukanovo gostovanje na Krokodil festivalu, ali, nažalost, Feđa nije pušten u Srbiju i dobio je zabranu ulaska. Povod za ovaj razgovor, naravno, bilo je i njegovo učešće na SFF-u ove godine sa četiri različita projekta, poput nove sezone serije Kotlina, kao i sa ulogom u seriji Sablja, o ubistvu premijera Srbije, Zorana Đinđića, koju još uvek nismo imali prilike da vidimo na tv-u. Ovaj razgovor ne bi mogao da bude kompletan bez razgovora o njegovom autobiografskom romanu Blank, zahvaljujući kojem smo se dotakli, ne samo njegovog glumačko života, života tokom opsade Sarajeva, kao i problema sa adikcijom, već i njegovog aktivističkog dela života, kao i brojnih drugih tema”.

U prethodne dve godine Galeb Nikačević je vodio razgovore sa holivudskim (Džesi Ajzenberg, Čarli Kaufman, Lin Remzi, Bil Guld), ali i mnogim velikim regionalnim imenima, poput Zlatka Burića, Jasmile Zbanić, Danisa Tanovića…

Epizode su dostupne na svim striming platformama Agelast podkasta.

Sarajevo film festival
foto: UNIQA Promo

UNIQA je ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari