Festival Krokodil: Miro, voli te Zagreb, voli te Beograd!

Ostavite komentar


  1. Stidi se Srbijo, tako veliki glumci/ glumice ti umiru u siromastvu, a lopovi/ politicari i estrada zive na visokoj nozi!

  2. Sram vas bilo, beograđane i zagrepčane zajedno. Kad je Miri bilo najteže, bezglavo je bežala sa porodicom iz rodnog grada, bilo je kao u studiju za snimanje muzike… tišina. Niko da bekne.
    Sad je volite. Bili ste fekalije prema njoj i njenoj patnji i da imate i malo stida i poštenja, ostala bi tišina. Sve je odavno rečeno.
    PS Obraćam se njenim „prijateljima“ i „kolegama“. Mi, obični smrtnici, nismo imali informacije zbog opštepoznatih okolnosti.
    Miro, ti si naš ponos i počivaj u svom imenu. Volimo te i pamtimo kao vrhunsku umetnicu i izuzetnu ličnost.

    1. Niko Miru nije oterao iz Beograda vec iz njenog rodnog Zagreba. Mira je uvek bila dobrodosla u Beograd i dolazila je. A tvoj komentar je isti kao i oni proustaski koji pisu razne gadosti.

      1. Barba – Pročitaj njeno pismo iz 91-ve godine gde zamera zagrepčanima i BEOGRAĐANIMA da joj nisu dali podršku. Vidi se da si prošao šešeljevu (malo „š“ nije greška) školu. Nemaš pojma šta se događalo i još vređaš. Pozdravi šekija.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.