Film Crna udovica u bioskopima 1Foto: Jay Maidment

Skarlet Johanson reprizira ulogu Crne udovice u Marvelovom akcionom spektaklu, istoimenom špijunskom trileru, prvom filmu četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma.

Ona je više od špijuna. Ona je više od obučenog ubice. Ona je više od superheroine.

Njene moći nisu supermoći, ona ima snagu i gipkost, koje je stekla teškim treningom u domu za devojčice gde je dospela kao siroče.

Neuobičajena životna priča morala je početi na još neverovatnijem mestu – u Crvenoj sobi, gde je obučavana da postane individualka, spretna da barata svakom vrstom oružja kako bi postala agent koji je siguran kada treba da povuče oroz na gloku 26. Veštine infiltracije, kamuflaže i pre svega gvozdena volja spasili su je od zloslutnih misli u vezi sa njenom prošlošću i bili zaslužni što će postati prva Osvetnica koja je regrutovana u S.H.I.E.L.D.

Pod maskom balerine i korporativne asistentkinje se približila Toniju Starku – Ajronmenu i uplesala u svet Osvetnika.

„Pre nego što sam radila za S.H.I.E.L.D, pravila sam greške, ali dosta mi je bežanja od svoje prošlosti. Moramo da se vratimo tamo gde je sve počelo, imamo nedovršena posla. Jedna stvar je sigurna – to će biti pakleni povratak“, nagoveštava Crna udovica.

Rame uz rame sa najvećim superherojima današnjice, Torom, Hulkom, Ajronmenom i Kapetenom Amerikom borila se protiv zla i bila izvrsni timski igrač uprkos tome što je odgajana da bude hladnokrvna i autonomna. Svoju empatiju i ljubav prema saborcima dokazuje na sebi svojstven način – žrtvovala je svoj život kako bi njeni prijatelji mogli da uzmu „kamen duše“.

Ovaj film je priča o ženi, njenoj snazi i bremenu koji je vešto skrivala pod maskom neustrašive ratnice. Ovaj film je delić slagalice koji je nedostajao da se razume dubina enigmatične ličnosti Nataše Romanov.

Comic night događaj zakazan je za sutra od 20 časova u svim Cineplexx bioskopima. Svi posetioci dobijaju poster, a deo publike originalne poklonime iz filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari