fredi princ džuniorFoto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Fredi Princ Džunior se proslavio krajem 1990-ih i početkom 2000-ih, a sada bi mogao da se vrati jednom od svojih najpoznatijih filmova.

Naime, Fredi Princ Džunior izjavio je da bi glumio u novoj verziji horora Znam šta ste radii prošlog leta, na kome radi Dženifer Kejtin Robinson, prenosi Index.hr.

Originalni film bio je inspirisan istoimenim romanom koji je napisala Lois Dankan, a izašao je 1997 godine u režiji Džima Gilespija.

Priča je pratila četvoro mladih prijatelja koje je lovio misteriozni ubica godinu dana nakon što su slučajno pregazili jednog čoveka i zatim zataškali svoj zločin.

Glavne uloge u filmu igrali su Fredi Princ Džunio, Dženifer Lav Hjuit, Sara Mišel Gelar, Rajan Filip, Džoni Galecki i Bridžet Vilson.

„Ništa nije sigurno dok nema mastila na papiru, dok ugovor nije potpisan, ali definitivno sam u pregovorima“, rekao je Princ Džunior za Us Weekly.

„Ako uspemo da uskladimo sve, a znam da svi žele da sve funkcioniše, znam da i ja želim da sve funkcioniše – onda ćemo pokušati to da ostvarimo. Ali prvo moramo da se pobrinemo da su nam rasporedi usklađeni.“

Fredi Princ Džunior nema puno najavljenih projekata

Kaže da svi moraju biti zadovoljni scenarom, ali budući da poznaje rediteljku, veruje da će sve proći odlično.

Dženifer Lav Hjuit takođe bi trebalo da ponovi svoju ulogu iz originala, zbog čega je trenutno u pregovorima sa studiom Sony Pictures.

„Motivisan sam, znam da su i oni motivisani. Znam da obe strane pokušavaju to da ostvare. Nadam se da će nam to uspeti“, rekao je Fredi Princ Džunior.

U novom ributu glavne uloge su dodeljene Kamili Mendes, Medelin Klajn, Sari Pidžen, Tajriku Vitersu i Džoni Hauer-Kingu.

Robinson radi na scenariju sa Semom Lanskijem, a prvu verziju scenarija napisala je Lia Mekendrik.

Kultni „slešer“ iz 1997. godine dobio je dva nastavka, od kojih je jedan izašao 1998. godine, a drugi 2006. godine.

Film je takođe inspirisao istoimenu televizijsku seriju koja se 2021. godine prikazivala na Amazon Prime Videu, ali otkazana je nakon jedne sezone.

Predstojeći ribut filma Znam šta ste radii prošlog leta u bioskope dolazi 18. jula 2025. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari