Frenk Sinatra: Šoumen zavodljivog glasa

Na današnji dan rođen je poznati Frankieboy

Ostavite komentar


  1. „To je naime zbog činjenice što ga je Odbor za protivameričke aktivnosti optužio za saradnju sa komunistima i mafijom.“ „Udario je novinara tabloida Herst, za koga se kasnije pokazalo da je sarađivao sa FBI-jem kako bi dodatno diskreditovao Sinatru.“ „Sve to je pokvarilo njegovu sliku u javnosti, otkazani su mu koncerti, a ugovor sa Kolumbijom mu nije produžen.“ Ne bi bilo zgoreg da je autorka pomenula da NIJE samo Sinatra stradao u cistkama koje su mnoge u Americi stajale ne samo posla nego i zivota. Na celu FBI bio je Edgar Huver!!! Jedano od razloga je bio i taj sto je bio protiv rasizma, koji je u to doba harao Amerikom.

    1. Autorka teksta nije pomenula Edgara Huvera i sistematski rasizam u Americi zato sto je tema teksta život Frank Sinatre a ne, američki sistem 60tih godina prošlog veka…

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.