Gaj RičiFoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Gaj Riči, reditelj Netfliksove ovogodišnje hit-serije „The Gentlemen“ i istoimenog filma iz 2019. godine, radi na novom filmu koji će biti fokusiran na britansku višu klasu.

Gaj Riči je predstavio svoj 18. dugometražni filmski projekat, nazvan „Wife and Dog“, na Filmskom sajmu u Kanu (Marché du Film). Na filmu radi produkcijska kuća „Black Bear“, prenosi Index.

Detalji radnje i glumačka postava nisu poznati javnosti, ali Varajati piše da će se Riči u svom novom filmu vratiti u  svet britanske više klase, pun podlosti i intriga, koji je istraživao u filmu i seriji „The Gentlemen“. „Wife and Dog“ snimaće se u oktobru ove godine, a neke od najvećih holivudskih zvijezda trenutno su u pregovorima za glavne uloge.

Riči je napisao scenario filma i producira ga uz Ivana Atkinsona i Džona Fridberga. Izvršni producenti su Tedi Švarcmen i Majkl Hajmler iz produkcijske kuće „Black Bear“.

Gaj Riči trenutno radi na filmu „In the Grey“, u kojem glume Henri Kavil i Džejk Džilenhol, koji je u postprodukciji. Osim toga, nedavno je završio snimanje filma „Fountain of Youth“ u kojem glume Džon Krasinski i Natali Portman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari