gaj riči henri kavilFoto: Lionsgate / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Gaj Riči ima novi film o Drugom svetskom ratu, u kome glavnu ulogu tumači Henri Kavil, a prvi trejler oduševio je ljude.

Ovo nije prvi put da Gaj Riči i Henri Kavil sarađuju, jer su prethodno radili na filmu The Man from U.N.C.L.E. 2015. godine.

Špijunski triler The Ministry of Ungentlemanly Warfare navodno je zasnovan na istinitoj priči o tajnoj britanskoj organizaciji iz Drugog svetskog rata, piše Index.hr.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare inspirisan je nedavno deklasifikovanim dosijeima britanskog Ministarstva rata koji govore o tajnoj grupi vojnih službenika koju je osnovao Vinston Čerčil.

Sinopsis: „Strogo poverljiva borbena jedinica, sastavljena od šarolike ekipe skitnica i nevaljalaca, kreće u odvažnu misiju protiv nacista koristeći potpuno nekonvencionalne i krajnje nedžentlmenske borbene tehnike. Naposletku, njihov hrabar pristup promenio je tok rata i postavio temelj za britanski SAS i moderne crne operacije.“

Gaj Riči poslednjih godina češće izbacuje filmove nego ranije

Henri Kavil tumači glavnu ulogu u filmu, a u njemu glume i Alan Ričson, Henri Golding, Rasel Balog, Hiro Fajns Tifin, Eiza Gonzalez, Aleks Petifer i drugi glumci.

Već se nižu reakcije na ovaj špijunski triler, a izgleda da su mnogi oduševljeni saradnjom Gaja Ričija i Henrija Kavila.

„Ovo izgleda ludo. Kavil i Riči opet rade zajedno. Ovo će biti odličan film“, „Gaj Riči je jednostavno genijalan“, „Ovo izgleda neverovatno! Film koji je vredan gledanja u bioskopu. Odličan posao“, „Ovo izgleda kao još jedna odlična saradnja Kavila i Ričija“, „Gaj Riči nikad ne razočara“, „Jako se radujem ovome“, samo su neki od zadovoljnih komentara.

U opisu video snimka trejlera na YouTube-u piše da emitovanje u bioskopima počinje 19. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari