Gal Gado ipak nastavlja kao Čudesna žena? 1Foto BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uprkos prethodnim navodima da je film Čudesna žena 3 otkazan, Gal Gado je upravo potvrdila kako će na njemu raditi sa Džejmsom Ganom i Piterom Safranom.

Treći deo serijala o Čudesnoj ženi smatrao se otkazanim, iako se komentari rediteljke Peti Dženkins i predstavnika kompanije HBO nisu slagali, a sada deluje da to ipak nije slučaj.

U intervjuu za sajt ComicBook.com povodom filma Heart of Stone, Gal Gado je pričala koliko voli lik Čudesne žene i otkrila da se radi na trećem delu.

„Obožavam da igram Čudesnu ženu. To mi je vrlo blisko i drago srcu. Kako sam čula od Džejmsa i Pitera, radićemo zajedno Čudesnu ženu 3.“

Upitno je šta to sve tačno podrazumeva, jer u trenutku pisanja ovog teksta sam Džejms Gan ništa nije potvrdio niti porekao, samo je ranije spomenuo kako nju niko nije oterao od te uloge.

Uprkos navodima o otkazivanju trećeg dela filma, Gado jue ulogu Čudesne žene ponovila gostujući u filmovima Šazam! Gnev bogova i Fleš, koji nisu prošli baš sjajno na blagajni.

Kada su u pitanju dva filma sa Čudesnom ženom u fokusu, prvi je bio odlično primljen, dok drugi nije baš bio voljen, ali niko za to nije krivio samu Gado.

Glavni znak pitanja za nastavak tumačenja ove uloge je restrukturisanje celog DC studija i gomila novih najavljenih projekata.

Izvor: Collider

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari