Game of Streams: Svi protiv Netfliksa

Ostavite komentar


  1. Ja sam izbacio TV cim je ovde dosao 24h internet, tj visenije bio dial-up, a i do tada mi je sluzio sam za VHS video. Kablovsku sam imao u to vreme mozda dve godine, a i to samo zbig Sundjer Boba, dok nisam snimio naVHS kasete sve otkupljene epizode. Poenta je, ja sam pravio sopstveni program 15 godina pre omasovljavanja striming servisa. Koje podrzavam hard kor, Stranger Things ne propustam, i to podrzavam iskljucivo mrske americke striming servise, dalo bozanstvo u koje ne verujem da vremenom uniste sve televizice celog ostalog komunistickog sveta, a osim USA i mozda jos par njih, sve su ovo ostalo komunjare. Nadam se da ce im striming servisi svima unistiti sve televizije. To je dobro.

    1. a jel bio plazma TV taj sto si ga izbacio? Ako jeste neko se bas ovajdio….I kazes pravio si svoj kapitalisticki program a ne gledas komunisticke kanale? Kad budes imao vremena, pliz objasni nam razliku izmedju pornica iz navedene dve produkcije….kad is vec dokon….

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.