Garfild stiže u bioskope 23. maja (TREJLER) 1Foto: Con Srbija

Omiljeni narandžasti mačak  Garfild oduševio najmlađe gledoce na beogradskoj premijeri proteklog vikenda, a od 23. maja počinje da se prikazuje našim bioskopima širom zemlje.

Kako najavljuju iz Con filma Srbija, gledaoce očekuje veoma uzbudljiva avantura zasnovana na likovima koji je osmislio legendarni Džim Dejvis.

Omiljeni narandžasti mačak koji voli lazanje vraća na veliko platno u režiji Marka Dindala i obećava zabavu za male i velike

U novoj komediji, nakon što se Garfildov divan, opušten i sit život sa Džonom i Odijem potpuno promeni kada ga poseti njegov otac Vik, Garfild mora da krene u avanturu gde će naučiti nešto potpuno neočekivano…

Na veliku radost najmlađih, Garfild je sinhronizovan i na srpski jezik. Gordan Kičić je pozajmio glas Garfildu, dok je njegovom ocu Viku glas pozajmio Marko Kon.

U sinhronizaciji su učestvovali i Ognjen Radivojević, Tamara Dragičević, Stefan Vukić, Nikola Jelić – Mikri i Srđan Jovanović.

U originalu su glasove pored Krisa Prata, pozajmili Semjuel L. Džekson i Hana Vedingam.

Novi film je apsolutna poslastica za sve ljubitelje Grafildovog lika, lazanja, kao i one željne dobrog humora. Saznajte kako izgleda nova animirana avantura velikog gunđala i uvek gladnog mačka u bioskopima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari