Nova.rs: Arhitekta koji smatra da Generalštab nije kulturno dobro biće imenovan za v.d. direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture Beograda

Ostavite komentar


  1. Pun mi je „kofer“ tih smatrača . Čitaj zakon, ko te pita ŝt ti smatraŝ. Kao nekada srednjevekovna inkvizicija tako su i danaŝnji sns „smatrači“ slepi i gluvi za dokaze /
    Zgrada Generalŝtaba je POD ZAŜTITOM/.
    Ŝta god tvrdila av- av inkvizicija i hor njenih smatrača. Uzgred, velika je ponuda smatrača na sns tržiŝtu „polovne robe“. I zato av-av inkvizcija može da bira tj. da jeftino kupuje.
    Jasno i da zbog velike ponude cene „polovnjaka“- permanentno padaju…

  2. Zar vi koji ugušiste komunizam i socijalizam pravite lament nad zgradom? Nemojte previše je licemerno. Oseća se buđ i zadah. A što je još veće licemerje, želite da se očuva spomen na delo agresora kome tržište i koga veličate.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.