Glumac Svetisalv Goncić predsednik Upravnog odbora Narodnog pozorišta

Ostavite komentar


  1. I „drug član“, preskočili ste tu funkciju. Počeće da prima 5-6 plata kao Martinović i Bajatović. Šteta, dobar glumac, nije mu trebala ova blamaža u životu.

  2. Kako ono bese nadimak BULE, a to znaci Glavonja. Sta drugo reci o njemu. Bata Stojkovic ima jednu legendarnu recenicu u „Balkanskom spijunu“ – za male pare ste se prodali zlikovci!

  3. Doslo vreme da bude nagradjeno njegovo “delo“ kada je na Trgu republike sadio drvece. Nije to on radio za badava. Bule je to.

Ostavite komentar


Kultura

Kokan Mladenović: Rulja ne razmišlja već izvršava naređenja 9

Kokan Mladenović: Rulja ne razmišlja već izvršava naređenja

Svaka drugost se ovde proglašava nakaznom i strašnom. Sve što se ne uklapa u važeće standarde patrijarhalnosti, političkog života, kulturnih normi, to postaje neprijateljsko. Nema pluralizma mišljenja, nema druge strane, vlada strašno jednoumlje, kaže za Radar pozorišni reditelj Kokan Mladenović .

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.