Gojković: Prerani odlazak Tike Arsića je i prevelik gubitak za srpsku kulturu

Ostavite komentar


  1. Lepo je to od ministarke za kulturu.
    Ali nije lepo što se nije oglasila na napade na Seku Sabljić i Bjelogrlića.

  2. A zašto ovo biće priča o kulturi?
    Ima veze sa kultutom isto kao i Vulin sa vojskom.
    Neka se drži zvonaca i praporaca…

  3. Saučešće porodici preminulog Arsića, ali sad se prvi put spominje njegova uloga posebnog savetnika u ovom ministarstvu. Je l bio savetnik Vukosavljeviću? Ako ga je Maja izabrala, kako je mogao ostaviti „neiszbrisiv trag“? On jeste ostavio trag u pozorištu, na filmu i tv…

Ostavite komentar


Kultura

Zašto SNS sve više mrzi kulturu, umetnike i kulturne radnike? 8

Zašto SNS sve više mrzi kulturu, umetnike i kulturne radnike?

Asocijacija nezavisna kulturna scena Srbije (ANKSS) pokrenula je 9. avgusta peticiju kojom se traže ostavke ministra kulture Nikole Selakovića i sekretarke beogradskog Sekretarijata za kulturu Nataše Mihailović Vacić, koju je za samo jedan dan potpisalo 230 pojedinaca i udruženja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.