Goran Marković povodom svog nesnimljenog filma Doktor D: Najviše me je privlačilo to pretvaranje mister Hajda u doktora Džekila

Ostavite komentar


  1. Pa neka snime film i bez novca FCS. Prikupice se lako novac od đnogih producenata na zapadu koji su producirali filmove U Zemlji krvi i meda, Grbavice,Nicije zemlje, Qvo Vadis Aida…

  2. Veliko poštovanje za Velikog reditelja i gospodina! Gde ste nestali? Zašto smo osudjeni da slušamo ovaj polusvet, živimo u zatvoru, izolovani od svega što je normalno. Verujem u uspeh novog filma

  3. A kaka će te gospodine Markoviću snimiti film za koji ste odavno uzeli pare od države .Film niste snimili a pare niste vratili.

  4. Горане лаза ристовски постаје министар културе, па види са њим.

  5. Ajde kada već nije snimio taj film, pustite srbija godine nulte na N1, taj kao u zemlju da je propao a fenomenalan. Nije mi jasno zašto je to jedini film Gorana kojeg ne možeš nigde naći.

  6. Gospodine Markovic, vi ste jedna od svetlih tackica koje da se jedva razaznaju u ovom mraku i mulju koji su nam nametnuli nazadni kradikali na celu sa najvecim olosem u nasoj istoriji. Molim vas otvorite racun na koji moze da se uplati novac u svrhu snimanja vaseg filma, siguran sam da ce svi koji slobodno misle uplatiti svoj deo i da cemo vrlo brzo skupiti potreban iznos. Ziv bio Gorane i nadam se da cete uskoro u slobodnoj Srbiji biti neko ko ce na pravi nacin predstavljati nasu zemlju u oblasti kulture i umetnosti.

  7. kao covek iz branse malo mi je degutantno da podsecam gdina markovica da su se iste stvari desavale i za vreme komunizma i ace stojanovica koji je tada bio bog i batina. znaci da cela fama o vucicu i sns-u ne pije toliko vodu, jer ne postoji nigde u svetu nijedna zemlja gde je jedna te ista ekipa filmskih stvaralaca pretplacena na sredstva fonda, a tu ubrajam gorana, bjelu ili srdjana koji umisljaju da su bogom dani da za svaki projekat drzava mora da stane iza njih…jedan drugi goran, goran paskaljevic je z sve njih bio gdin covek i sredstva je trazio i dobijao direktno od euroimaza i evrope, znajuci kolika je bitka na krv i noz u fcs-u za tu mizeriju od novca sa kojom se nista pametno ne moze uraditi… uostalom najveca sredstva nisu od fcs-a vec od sponzorisanja sa strane drzavnih firmi a nijedna drzava nece ucestvovati u filmovima gde ce se direktno ili indirektno pljuvati po njoj…. kao sto rece kolega realco iz komenta, za filmove takve vrste sredstva mogu naci na mestima gde ce ih sigurno dobiti.

  8. Kada smo gledali vaš film Tito i ja, smejali smo se (a bili smo tako bezbrižni). Sada plačemo dok gledamo kako otkrivaju spomenik Draži Mihailoviću, iste one ljude koji su od Tita dobijali stanove u krugu dvojke i postali poznati pisci u njegovo vreme.
    Tita smo vidjali jednom godišnje, maše nam iz neke zemlje,..sada se plašim da uključim TV

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.